DESPRE NOI


iwood.ro îţi  aduce acum brandul WeWOOD, liderul mondial pe segmentul de ceasuri din lemn.

Produsele inedite WeWOOD, cunoscute în majoritatea ţărilor de pe glob, se pot achiziţiona acum şi în România prin intermediul site-ului nostru, beneficiând de cele mai bune servicii de livrare, garanţie şi posibilitate de returnare de 14 zile.

Ceasurile WeWood duc luxul la un cu totul alt nivel, veţi simţi diferenţa între ceea ce purtaţi acum şi un ceas eco natural, care este complet lipsit de materiale artificiale.

La fel de viu că natură, ceasul din lemn WeWood se va aşeza pe mâna la modul cel mai confortabil, permiţându-va să va simţiţi uşurat, fără materialele greoaie din care sunt produse ceasurile convenţionale.

Având o mare varietate de ceasuri de mana, vă puteţi alege un complement perfect pentru orice ţinută şi pentru orice ocazie. Site-ul nostru comercializează întreaga gamă de produse WeWOOD, iar dumneavoastră  va puteţi relaxa ştiind că livrarea va fi rapidă şi sigură, iar dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, ne puteţi contacta fie telefonic fie prin email, urmand ca operatorii noştri să vă lămurească într-un timp minim.